21Månefröjd & Nilsen AB

Återbruk - unik design & konsthantverk

 

Uppläggningsfat Väggskåp Golvskåp Ljusstakar Belysning Blandat Startsidan

 

Blandat

Här ryms det mesta mellan himmel och jord, både produkter designade av återbrukat material och helt nya produkter som har fångat vårt intresse och som vi tror ska fånga även ert intresse och finna en självklar plats i hemmet eller i en offentlig miljö. Hela tiden finns fokus på kvalitet och hållbarhet för att ni ska ha glädje av produkten under en lång tid framöver.

 

 39kr/st                                                                                           Salladstänger av ek och bok, förstärkta med träpluggar och oljade med paraffinolja (OBS, handdisk inte maskindisk).

(Såld)                                                                               Drickaback med tillhörande 1L flaskor, träet från ett hundraårigt uthus i Stockabäck i Härryda. Smidesdetalj av plattjärn.

49kr/st                                                                          Grytunderlägg av al och armeringsjärn, oljade med halvolja (50% linolja, 50% balsamterpentin). (Fåtal kvar)

  (Såld)                              Gammal resväska från 40-talet som fått en upplyftning i form av decopage av en gammal Husmoderntidning, ytan är sedan lackad två ggr för att få en hållbar yta.

  399kr                                                                                         Gammal resväska från 40-talet som fått en upplyftning i form av decopage av gamla fantomen och kalle anka tidningar. Ytan är sedan lackad två ggr för att få en hållbar yta.

  75kr

Glas/kopp underlägg formade som gamla vinylsinglar. Materialet är kraftig, något böjlig, plast. Paketet innehåller 6 st underlägg. Perfekt present till skivsamlaren, stereofantasten eller bara någon som tycker om retroinspirerat.

749kr Uppladdningsbar bluetoothhögtalare gjord av gamla 60-tals telefoner. Styrs med hjälp av din smartphone. Finns i fyra färger: ljusgrå, grön (såld), röd och ljusgul.

79kr/119kr                                                                                      Retroinspirerade kuddfodral, 45x45cm, Bara kuddfodral: 79kr Kuddfodral inkl. innerkudde 420g: 119kr

 

LÄNKAR

Om oss

Köpvillkor

Kontakt

      © 2017 Månefröjd & Nilsen AB