Månefröjd & Nilsen AB

Återbruk - unik design & konsthantverk

 

Uppläggningsfat Väggskåp Golvskåp Ljusstakar Belysning Blandat Startsidan

 

Uppläggningsfat med engelsk touch

Känn lyxen från en engelsk afternoon tea, lägg upp godis på ett inbjudande sätt, ett lyxigare fruktfat eller bara skäm bort er eller någon annan med en annorlunda inredningsdetalj i hemmet.

En stor del av uppläggningsfaten går att få med andra beslag än de som finns i visad uppsättning. Om ni ser en kombination ni skulle vilja ha men önskar andra beslag som ni sett på en annan kombination så är det bara att meddela oss det så löser vi detta åt er. Vi kan även plocka ihop andra kombinationer/färger utifrån era egna önskemål än de som visas upp här. Meddela oss bara era ideér, kanske har ni egna fat som ni vill få ihopsatta? Vi gör vårt yttersta för att kunna tillgodose era önskemål.

 

(Såld)

Uppläggningsfat med porslin från samma serie, beslag i silverfärg, typ "franska liljan" (Finns även i guldfärgat)

265kr

Uppläggningsfat i fyra våningar med engelskt porslin i olika färger och mönster där en tekopp avslutar uppsättningen, beslagen är raka silverfärgade pinnar (finns även i guldfärgat)

185kr

Uppläggningsfat i tre våningar med släta beslag i guldfärg som avslutas med ett T (finns även i silverfärgat).

(Såld)

Uppläggningsfat i matchande blått med slät silverfärgat beslag som avslutas med en ring.

265kr

Uppläggningsfat i tre våningar av engelskt porslin i större modell i samma serie. Silverfärgat beslag typ "franska liljan" (finns även i guldfärgat).

225kr

Uppläggningsfat i tre våningar i matchande engelskt porslin med en gräddsnipa som avslut, raka silverfärgade beslag (går att få i guldfärgat).

225kr

Uppläggningsfat i tre våningar av engelskt porslin i samma serie. Guldfärgat beslag typ "franska liljan" (går att få i silverfärgat).

  99kr

Mindre uppläggningsfat i två våningar av engelskt porslin i samma serie med en gräddsnipa som avslut. Silverfärgade, släta beslag (går att få i guldfärgade). Fot av gammal munk/kakform i metall.

  69kr

Uppläggningsfat i en våning av blått engelskt porslin, fot av gammalt mått i metall. Guldfärgat beslag med ring som avslut (går att byta till de flesta andra beslagsstilar som finns presenterade på sidan).

185kr

Uppläggningsfat i tre våningar med silverfärgat slätt beslag som avslutas med ett hjärta (finns även som guldfärgat)

149kr

Uppläggningsfat i tre våningar gjorda av gamla bakformar i metall. Silverfärgat beslag med rund ring som avslut. Uppläggningsfatet har en fot av en gammal bakform i metall.

 

LÄNKAR

Om oss

Köpvillkor

Kontakt

Fraktvillkor

      © 2017 Månefröjd & Nilsen AB