OM OSS


VÄLKOMMEN TILL UDDA

Nytt namn, ny meny och fler drycker att välja bland.

Vi har alltid känt oss udda – på ett bra sätt! Sedan starten av vårt importbolag, Original Brands STHLM, 2013, har vi drivits av en nyfikenhet och letat efter drycker där ingen annan ännu letat. Vi har dykt ner i kulturer som varit okända för oss och vi har blivit rikligt belönade.

Under vår resa fram till nu har vi hittat många intressanta produkter och fått många nya vänner. 2016 öppnade vi BOTTL3.5HOP, den första folkölsbutiken i landet, där vi erbjöd hantverksmässigt framställd öl från små bryggerier från Sverige, Baltikum och övriga Europa. En butik med vision att visa att lågalkohol-aktig öl inte behöver stryka på foten vad gäller smak och kvalitet.

Nu tar vi nästa steg i vår resa av unika smakupplevelser genom att öppna UDDA på Kocksgatan 19 i Stockholm. Vi kommer ha ett större fokus på fler sorters drycker med varierande alkoholstyrka: starköl, vin (även naturvin), mousserande och drinkar. Dessa kan serveras till udda och intressanta rätter inspirerade av våra resor till dryckernas ursprungsländer och de erfarenheter som format oss till det vi är idag: UDDA.

Du kommer givetvis fortfarande kunna köpa hantverkstillverkade folköl och avnjuta i butiken eller ta med dig hem. Vår ambition är också att erbjuda olika och udda events i våra lokaler, mer om det längre fram. Har du idéer som kan passa in så är du välkommen att prata med oss.

Välkomna hälsar UDDA-gänget!