Månefröjd & Nilsen AB

Återbruk - unik design & konsthantverk

 

Uppläggningsfat Väggskåp Golvskåp Ljusstakar Belysning Blandat Startsidan

 

Väggskåp

Väggskåpen är små och lättplacerade på vilken plats som helst i ert hem eller i en offentlig miljö. De blir en utsmycknad så som en tavla att vila sitt öga på samtidigt som de utgör en praktisk funktion. Återbruk har en framträdande roll i väggskåpens design, en stor del av produkterna är helt eller delvis gjorda av återvunnet material. Det kan därför finnas rester av färg, spikar, skruvar eller annat åldersslitage som påverkat materialets utseende, en del av materialet har en hundraårig historia eller mer bakom sig, vilket gör varje skåp unikt och ingen annan kommer att äga ett likadant skåp som det du/ni köper.

 

  950kr

Väggskåp med trä från ett hundraårigt uthus i Stockabäck i Rävlanda. Därifrån kommer även kakelugnsdörrarna. Låset till lådan är ett skåpslås (snabellås) från 50-talet. Skåpet är oljat med halvolja (50% linolja, 50% balsamterpentin) för att bevara träets naturliga slitage.

  950kr

Hörnskåp med trä från ett hundraårigt uthus i Stockabäck i Rävlanda. Kakelugnsdörrarna från en gammal gård mellan Ullared och Falkenberg. Träet är oljat med halvolja (50% linolja, 50% balsamterpentin) för att bevara träets naturliga slitage.

  750kr

Väggskåp gjord av material från bl a lastpallar och dörrfönstret av gamla återvunna ventilgaller. Skåpet är målat med en ljusgrå färg men där dörrarna har lämnats obehandlade. I skåpet sitter det en batteridriven lampa.

 

LÄNKAR

Om oss

Köpvillkor

Kontakt

Fraktvillkor

      © 2017 Månefröjd & Nilsen AB